Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Spader Dam vann första semifinalen i SM-slutspelet mot B-K Eva med 12-3. På herrsidan vann BK Kaskad en jämn match mot Team Alingsås med 11-9.
 
Idag drar slutspelet igång och vi avrundar uppladdningen med att kolla in semifinalmötet mellan Team X-Calibur och BK Högland.
 
De har mötts i sex raka finaler. Nu väntar ett klassikermöte redan i semifinal. Team Pergamon-Team Clan.
 
Vi fortsätter uppladdningen inför helgens SM-slutspel med att kolla läget med Spader Dam och B-K Eva som möts i ena damsemifinalen.
 
Vi laddar upp inför SM-slutspelet med att kolla läget med varje semifinallag. Först ut är Team Alingsås och BK Kaskad som möts i den ena herrsemifinalen.
 
Kvalet i Individuella SM är i full gång i Bowl-O-Rama, Stockholm. Det håller på fram till 29 maj och det finns fortfarande platser kvar i flera starter. Finalspelet genomförs den 4-6 juni.
 
Herrlandslaget hade i helgen träningsläger i Helsingborg och Höganäs inför EM. – Det var en trevlig helg och kul att träffa alla, säger William Svensson.
 
Den 20-22 maj är det dags för SM-slutspelet i Nyköping. Fyra damlag respektive herrlag gör upp om SM-medaljerna i 8-manna. Om man inte har möjlighet att vara på plats så sänds hela slutspelet genom livestream.
 

Kvalklart till Elitserien

(2022-05-16 18:02)
I helgen avgjordes kvalet i de olika serierna. Cahoot och Hallandia är klara för damernas elitserie och Hammarby höll sig kvar. Så även Kulladal i herrarnas serie som får sällskap av Full House och KW/Köping samt Stureby som får en reservplats.
 
Passa på att spela Pre Swedish Youth Tour genom Lanetalk senast fredag 20 maj. I prispotten finns startplatser till Swedish Youth Tour 2022.
 
I helgen har herrlandslaget träningsläger inför EM som spelas i Helsingfors 1-11 juni. På lördagen tränar de i Helsingborg och på söndagen i Höganäs. – Jag ser fram emot att träffa killarna igen, säger förbundskapten Patrick Backe.
 
Det är spännande kvaltider och i helgen avgörs det vilka lag som ska lyckas avancera i de olika serierna. Vi har kollat extra på damernas och herrarnas elitseriekval och fått en rapport om hur kvalkänslan är i några av lagen.
 
SM-slutspelet närmar sig. Nästa helg 20-22 maj är det dags i Nyköping och det preliminära tidsprogrammet är fastställt.
 
I söndags spelades den första starten i årets Elit-SM i Jönköping. Stora delar av Team Sweden dam och herr var på plats. Cajsa Wegner och Jesper Svensson var poängbäst och leder tävlingen.
 
Det var en fartfylld lägerhelg i Helsingborg. U21-landslaget hade träningsläger inför VM och på lördagen hade även delar av Team Sweden Dam träningsdag i Olympia Bowling.
 

Postadress:
BK Frigg - Bowling
Jerry Persson, Mossvägen 56
28434 Perstorp

Kontakt:
Tel: 043531542
Fax: +4643531542
E-post: jerry.bowling@hotmai...

Se all info